Spel en Meer Zoetermeer (Zuid-Holland) is een spellenwinkel in Zoetermeer. We verkopen bordspellen, kaartspellen, dobbelstenen, puzzels, miniature, tabletop spelen, educatieve artikelen, merchandise artikelen en meer…. Op dit ogenblik is de webwinkel actief maar deze zal in de loop van dit jaar meer gevuld worden. Tot deze tijd is onze fysieke winkel iedere dag geopend en bent u van harte welkom.

Wij kunnen u voorzien van de leukste spellen, puzzels en educatieve producten en advies welk product het beste bij u zou kunnen passen.

Op een aantal avonden in de week zullen er in de winkel toernooien worden gehouden van zowel bord als kaartspellen. Het volledige aanbod van deze spelavonden vindt u onder het kopje agenda op deze site of op onze Facebook-pagina.

In de winkel kunt u op onze demonstratietafel (vooraan in de winkel) een spel spelen uit onze open spellen-collectie.

Achter in de winkel vindt u verscheidene speeltafels waar u gedurende onze openingstijden, maar buiten de toernooien en speelavonden ed., gebruik kan maken van onze demospellen in onze open spellen-collectie. In onze speelruimte worden er toernooien en spelavonden gehouden.

Hartelijke groeten,
Jantine Huigen & Edwin Niemans